Mannekeeni pead ja kastitäis kunstverd: vaata kuidas näeb välja Eesti grimeerija kodu

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tuule Põldsaar

Pole just igapäevane nähtus, et koju astudes vahib laualt vastu liikumatu soengumodell, voodi kõrval lebab hunnik kunstripsmeid ning köögikapilt leiab ketšupi asemel hoopis tuubitäie kunstverd. Kuid see, 27-aastase grimeerija Triinu korter paistab silma just nende huvitavate detailide poolest.

Seda, et Triinule on jumestamine ja grimmi tegemine alati meeltmööda olnud, on selgelt näha tema modernselt, kuid ebatavaliste detailidega sisustatud kahetoalises korteris Kristiines.

Foto: Tuule Põldsaar

Kodu keskpunktiks on avatud planeeringuga köögi laud, mille taga saab nii süüa, jumestada kui ka parukaid punuda. 

Foto: Tuule Põldsaar

Laua kõrval paiknev riiul on täidetud läbipaistvate sildistatud sahtlitega. Sealt võib leida kõiki grimmiks vaja minevaid tooteid: näovärve, parukaid, vedelat lateksit, kunstverd ja muidugi ohtralt jumestustooteid, millest unistab iga meigihuviline.

Foto: Tuule Põldsaar
Foto: Tuule Põldsaar

Diivani taga olevat seina kaunistab internetist tellitud valguskett, mis tekitab hubast meeleolu nii jõulude paiku kui ka suvisel ajal.

Foto: Tuule Põldsaar

Grimmikunstniku lemmikloomaks on alati olnud öökull, seetõttu piiluvad linnud vastu nii diivanipatjadelt, nõudelt kui ka soolatopsidelt. Samuti on Triinu südames koht «Tähtede sõjal» ja «Sõrmuste isandal», temaatilisi dekoratsioone kohtab peaaegu igal riiulil ja kapil.

Foto: Tuule Põldsaar

Kui kliendi juurde koju pole võimalik minna, saab meigikunstnik pakkuda jumestamisteenust ka oma kodus. Selle jaoks on olemas eraldi nurk valgustuse, suure peegli ja kõrge tooliga. 

Foto: Tuule Põldsaar

Kuna köök ise on neutraalsetes toonides, kogub Triin eriti värvilisi ja lahedate mustritega Taika nõusid. 

Foto: Tuule Põldsaar
Foto: Tuule Põldsaar

Lihtsale ja heledale vannitoale lisavad omapära kärjemustrilised põrandaplaadid. 

Foto: Tuule Põldsaar

Magamistoas, pehme voodi vastas, paikneb avatud garderoob, mis oli Triinu sõnul väga mõistlik alternatiiv tavalisele riidekapile. 

Foto: Tuule Põldsaar
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles