Nutipõlvkond soovitab - telli kaubad kiirelt otse koju!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reset Eesti

Viimaste aastatega on aina rohkem inimesi otsustanud sooritada oma ostud internetist. E-kaubanduse kasuks räägivad nii kiire tarneaeg, võimalus tagastada kaup 14 päeva jooksul, tohutult lai kaubavalik kui ka kliendisõbralik hind. Internetis ostlemise populaarsust tõendab ka Statistikaameti uuring, millele vastavalt suurenes püsivhindades müügitulu e-poodides mullusega võrreldes ligi 40%. Üks Eesti populaarsematest e-poodidest on reset.ee, mis pakub väga laia valikut kodumasinaid, audiotooteid, ilu ja tervise tooteid, aktiivsusmonitore, köögitehnikat, elektroonikat ning palju muud.

Foto: Reset Eesti

Uutele kodumasinatele tasuta kojuvedu

Kodumasinate ostmise e-poest teeb eriti mugavaks tasuta kojuvedu ukse ette. See annab kliendile võimaluse tellida kaup endale kulleriga otse ukse ette ning jätta transpordi eest muretsemine kullerite hooleks. E-poes on müügil väga lai valik kodumasinaid - külmikud, pesumasinad, pliidid, ahjud, integreeritav kodutehnika ning palju muud. Samuti on võimalik endale kaup lasta väikese lisatasu eest otse tuppa tuua, sõltumata korrusest.

Kaup kätte 1-3 päevaga

Kõik kaup, mida pakume, asub meie Tallinna kesklaos. Selle tõttu on võimalik pakkuda kaupa võrreldes paljude poodidega väga kiire tarneajaga - 1-3 tööpäeva. Sageli jõuab kaup kliendini juba 1-2 päeva jooksul.

Foto: Reset Eesti

Suvi on tulemas

Viimaste aastatega on üheks suurimaks trendiks saanud kaasaskantavad kõlarid. Kaasaskantav juhtmevaba kõlar on väga mugav viis, et nautida muusikat kodus või võtta oma lemmikmuusika kaasa randa, aeda või jalutuskäigule. Kaasaskantavad kõlarid ühenduvad bluetooth tehnoloogial Sinu telefoniga ning aku kestvuseks on 5 kuni 20 tundi, sõltuvalt mudelist. Kõige populaarsemaks kaasaskantava kõlari brändiks on kujunenud JBL, mis pakub erinevas hinnaklassis ja erineva võimsusega kõlareid. Samuti on võimalik valida endale sobivad kõrvaklapid - valikust võib leida nii suuri kõrvaklappe, spordikõrvaklappe, juhtmevabasid kõrvaklappe kui ka nööpkõrvaklappe erinevatest hinnaklassidest.

Tervis suveks tippvormi

Üks populaarsemaid suviseid tooteid on aktiivsusmonitorid ja pulsikellad, mille abil on võimalik efektiivsemalt ning mugavamalt oma tervise eest hoolt kanda. Aktiivsusmonitor on randmele või vööle kinnitatav seade, mille abil on võimalik kokku lugeda päeva jooksul astutud sammud, hinnata une kvaliteeti või saada teavitusi telefonile saabuvatest kõnedest ja sõnumitest. Aktiivsusmonitorid on ühildatud nutitelefoniga Bluetooth-ühenduse abil. Kindlasti tasub tutvuda nii Garmini aktiivsusmonitoridega kui ka Polari pulsikelladega

Selle aasta uudistoode

Selle aasta uudistooteks on Sengledi nutipirnid ehk LED pirnid, mille sisse on integreeritud juhtmevaba JBL kõlar. Võimalik on ühendada kokku kuni 7 nutipirni ning nautida muusikat üle oma kodu. Nutipirnid ühilduvad nutitelefoniga Bluetooth-ühenduse abil.

Foto: Reset Eesti

Tule ja tutvu lähemalt kaasaskantavate kõlarite, aktiivsusmonitoride, kodumasinate, köögitehnika, nutipirnide ja paljude muude kaupadega reset e-kaubamajas! Pakume kõikidele kodumasinatele tasuta kojuvedu ning kaubale 1-3 päevast tarneaega. Oleme täitnud rohkem kui 25 000 tellimust ning omame E-kaubanduse liidu turvalisusmärgist. Ootame Sind!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles