Enne ja pärast: 100-aastane köök sai uue ilme vaid kolme päevaga

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köök enne
Köök enne Foto: www.chrislovesjulia.com

Sisekujundajatest paar Chris ja Julia kirjutavad oma blogis, kuidas koos mõne inimese abiga suutsid nad vaid ühe nädalavahetuse jooksul muuta sada aastat seisnud köögi ülimoodsaks ja trendikaks.

Tihti peab kodu renoveerides valima, kas teha remonti kiiresti või teha seda aeglasemalt, kuid soodsalt. Selle köögi puhul sai töö tehtud mõlemat pidi: nii kiiresti kui ka võimalikult odavalt.

Foto: www.chrislovesjulia.com
Foto: www.chrislovesjulia.com

Koduomanik mainis, et kipsplaadi all võib olla tellistest sein ning just see ehitustööde käigus välja tuligi. Sellest inspireerituna plaaditi ka köögikappide taga olev sein valgete, telliseid meenutavate plaatidega.

Foto: www.chrislovesjulia.com

Köögikappide puhul taheti säilitada saja-aastase maja vaimu. Kapid värviti telliskivide vastandvärvi, sinakasroheliseks. Ülemised kapid uuendati seina äärtesse liistude lisamisega isikupärasemaks ja hinnalisemaks. 

Foto: www.chrislovesjulia.com
Foto: www.chrislovesjulia.com

Samuti lisati seintele hulk väikeseid iseehitatud riiuleid, mis on odav, kuid mõistlik lahendus maitseainete ja muude köögitarvete hoiustamiseks.

Foto: www.chrislovesjulia.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles