Vaata, millised on Eesti linnade kõige kallimad korterid

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi korter
Viljandi korter Foto: www.kv.ee

Alati on tore unistada ning visata kinnisvaraturul pilk peale just kõige kallimatele korteritele. Need möbleeritud kodud on kõik uhked, kuid eri asukoha tõttu päris suure hinnavahega.

Eksklusiivne korter Tallinna vanalinnas

Korter Tallinnas
Korter Tallinnas Foto: www.kv.ee

Kõige kõrgema hinnaga korter Tallinnas asub vanalinnas. Kodul on üldpinda 276 ruutmeetrit ja see on kokku ehitatud kahest korterist. Korter paikneb läbi maja, kahel korrusel, ja hõlmab endas viit tuba. Lisaks kolmele magamistoale on seal kaminaga elutuba ja söögituba, köök, viis tualettruumi ning majapidamisruumid.

Maitsekalt sisustatud korter on müügis 1 450 000 euroga. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Looduskeskne kodu Tartu kesklinnas

Korter Tartus
Korter Tartus Foto: www.kv.ee

Kalleim möbleeritud korter Tartus asub küll kesklinnas, kuid on ümbritsetud tiigi, puude ja kauni aiaga. Neljatoalisel korteril on üldpinda 195 ruutmeetrit. See on ehitatud läbi mitme korruse ning hõlmab endas lisaks tubadele sauna, suurt rõdu ja kinnist hoovi.

Korter on müügis 320 000 euroga. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Haruldane pesa Pärnu rannarajoonis

Korter Pärnus
Korter Pärnus Foto: www.kv.ee

Sellel viietoalisel korteril on pinda 134 ruutmeetrit ning korter on samuti ehitatud läbi kahe korruse. Kui teiste korterite puhul peab korruseid läbima trepi abil, siis siin majas liigub korruste vahel klaaslift. Nelja magamistoa ja avara elutoa kõrval on seal ka suur rõdu ja saun. Lisaks kaunitele disaineri abil kujundatud tubadele avaneb läbi suurte klaaspindade vaade pargist merele. 

Korter on müügis 349 000 euroga. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Suursugune kesklinnakodu Viljandis

Korter Viljandis
Korter Viljandis Foto: www.kv.ee

Historitsistlikus stiilis korter paikneb 1910. aastal ehitatud ning 2003. aastal kapitaalselt renoveeritud majas. Ka see neljatoaline korter on ehitatud läbi kahe korruse ning on suurepärane alternatiiv majale vahetus Viljandi järve läheduses. Lisaks avarale elutoale ja kolmele magamistoale on korteri vannitoas mullivann ning majas ühiskasutatav saun.

Korter on müügis 155 000 euroga. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Avar korter Rakvere kesklinnas

Korter Rakveres
Korter Rakveres Foto: www.kv.ee

See 122-ruutmeetrine viietoaline korter on nagu hubane väike maja. Korteris on avatud planeeringuga elutuba ja köök-söögituba. Lisaks neljale magamistoale ja suurele garderoobiga esikule on olemas duširuumiga saun ja kaks tualettruumi. Korteril on ka kaks rõdu, millest avaneb vaade kenasti haljastatud rahulikule piirkonnale.

Korter on müügis 135 000 euroga. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Elegantne vanalinnakorter Narvas

Korter Narvas
Korter Narvas Foto: www.kv.ee

Idamaise disainiga kolmetoaline korter asub Narva vanalinnas privaatses asukohas. Värvikas korteris on eraldi toad, saun ja kinnine hoov. Korterile loovad avaruse kõrged laed ja heledad seinad. Lisaks kõikidele akendele, mis vaatavad roheluse ja promenaadi poole, on korteri läheduses ka lõõgastav puhketsoon vaatega purskkaevule.

Korteri hind on 189 000 eurot. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Stiilne kolmetoaline korter Kuressaares

Korter Kuressaares
Korter Kuressaares Foto: www.kv.ee

Kahekorruseline korter on 95-ruutmeetrine ning on ehitatud aastal 2006. Kolmetoaline kodu on kahe magamistoa, avatud köögiga elutoa ja kahe tualettruumiga, millest ühes asub ka saun. Lisaks on teisel korrusel 25-ruutmeetrine rõdu ja esimesel korrusel päikeseline terrass. 

Korter on müügis 129 000 euroga. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles