Eksperdid soovitavad tungivalt üht menukat kinnisvaratrendi vältida (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kõik ei ole kuld, mis hiilgab. Nii ei pruugi ka kõik kinnisvaramaailmas menukad  trendid tegelikkuses kuigi arukad valikud olla. Vähemasti üht neist soovitavad eksperdid vältida.

Menuka sisustusteemalise telesaate «Property Brothers» saatejuhid Drew ja Jonathan Scott leiavad, et enne võib kodu ostmata jätta, aga minimaja endale elamiseks hankida ei tohiks, vahendab Today Home.

Foto: www.flickr.com

«Nende idee on olla praktiline, väga hästi läbimõeldud planeeringuga minimalistlik kodu, kus on vähe asju, aga me näeme selliseid väga harva,» ütleb Jonathan. Tema hinnangul on tegu väga ebafunktsionaalsete kodudega, mis täesti ebaloogiliselt kavandatud ja sisustatud.

Foto: www.flickr.com

«Enamik minikodude omanikest reklaamib, et nende elamine on väga nutikalt sisutatud ja paremini ei saakski. Reaalsuses on pea kõigis ruumi väga ebamõistlikult kasutatud ja raisku lastud,» jätkab ta.

Foto: www.flickr.com

Võib üsna kindlalt väita, et Scottid minimajade austajate hulka ei kuulu. Nad on säärases kodus elamise ka omal nahal järele proovinud, kuid see vaid lisas neile veendumust, et selliseid kodusid meie kinnisvaraturul eksisteerima ei peaks. Selles elamine on nende hinnangul lihtsalt närvesööv ja väsitav.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles