See elamiskõlbmatu urgas müüdi maha kahe miljoni dollari eest (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: homes.nine.com

Selle Sydney kesklinnas paikneva kodu müümiseks puudusid esialgu isegi maakleril ideed. Tema sõnul oli maja nii unarusse jäetud, et hoidis eemale isegi remondihuvilistest unistajad. Sellest hoolimata suudeti hoone maha müüa lausa kahe miljoni dollari eest, vahendab Homes.

Viimasel ajal ei hoia Austraalia majade lagunemine sugugi ära nende kõrge hinnaga müümist. Üha enam investeeritakse lagunenud hoonetesse, milles elamine võib esialgu tunduda lausa tülgastav. Üks näide on see Sydney hurtsik, mille eest küsiti peaaegu kaks miljonit dollarit.

Maja asub 123-ruutmeetrisel maatükil Camperdownis ning hõlmab endas elutuba, söögituba, kööki, tualettruumi ning nelja magamistuba.

Foto: homes.nine.com

Elutoast saaks remontides ilmselt küll hubase ja avara ruumi, kuid hetkel ei sooviks seal aega veeta vist veel keegi.

Foto: homes.nine.com

Lagunenud köök sellises seisus just erilist söögiisu ei tekita.

Foto: homes.nine.com

 Ka maja ainuke tualettruum ei kannata eriti kriitikat.

Foto: homes.nine.com

Kindlasti saaks ehitustöödega küll majast hubase kodu, kuid kas lagunenud maja eest on hea asukoha tõttu tõesti mõtet maksta peaaegu 1,35 miljonit eurot, on igaühe oma otsustada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles