Kohutav naaber: mees rikkus kõrvalmajas elava lapse sünnipäevapeo (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: www.flickr.com

Pühapäeval oma kaheaastase tütre sünnipäeva tähistanud peret tabas täielik šokk, kui üle tänava elav mees kohale sammus ja peo kaoseks muutis. 

Ameerika Ühendriikides Florida osariigis elav Deborah Romeo oli oma lapse teiseks sünnipäevaks tellinud koduaeda täispumbatava batuudi ja kogu peoseltskond  lustis südamest, kui ühtäkki saabus pere koduaeda naaber, tõmbas batuudi juhtme elektrivõrgust välja ja lasi sel kokku vajuda. Osa lapsi oli sel ajal batuudil ja kaks neist vajas hiljem haiglaravi, vahendab Daily Mail. 

Sünnipäeval oli umbes 12 last ja paljud neist möllasid batuudil hetkel, kui kuri naaber saabus. Turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas ta üle tänava sammub, paariks sekundiks aia taga peatub, siis sisse astub ja batuudi vooluvõrgust välja tõmbab.

Kuri tundmatu naaber. FOTO:
Kuri tundmatu naaber. FOTO: Foto: Kuvatõmmis videost

«Me olime paanikas. Õues oli väga palav ja lapsed olid batuudi all lõksus. Pidime ühe lapse sealt jalgupidi välja tirima, sest muidu oleks võinud asi väga halvasti lõppeda,» räägib pereema Deborah. Kaks last küll vajasidki hiljem haiglaravi, kuid õnneks polnud nende vigastused tõsised.

Florida politseil pole õnnestunud õelutsevat naabrit veel tabada. Deborah sõnul pole see aga sugugi esimene kord, kus nad naabri viha tunda on saanud: kui pere jõulude paiku puhkamas käis, oli keegi nende maja kaunistanud jõulutulede juhtme läbi lõiganud. Seepeale paigaldaski pere turvakaamerad, mis seekord naabri tegevuse salvestasid.

Vaata naabri tegutsemist videost: 

Oled samuti naabrite jubeda käitumisega kimpus olnud? Kirjuta sellest meile aadressil kodu@postimees.ee . Soovi korral tagame anonüümsuse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles