Enne ja pärast: vaata, kui uhke laud valmis kõdunenud puupakust

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://scavengerchic.com

Uute ja stiilsete mööbliesemete jaoks ei pea alati kallitesse sisustuspoodidesse kiikama. Näiteks selle trendika lauakese valmistamiseks vajas Scavenger Chici blogija põhimõtteliselt vaid tee kõrvalt leitud puupakku.

Esiteks tuli blogija sõnul eemaldada puupakult koor. Seda tegi naine haamri ja lamedapealise kruvikeerajaga. Kui koor sai eemaldatud, tuli kogu pind lihvimismasinaga üle käia.

Foto: http://scavengerchic.com

Lihvimine oli naise sõnul kõige raskem ülesanne - selleks, et pind oleks täiesti sile, tuli blogijal kulutada mitmeid tunde. 

Foto: http://scavengerchic.com

Pärast seda tuli pind niiske lapiga tolmust puhastada ning siis juba saigi puu katta tumeda peitsiga. «Tume värv tõi puu ilusa tekstuuri rohkem esile,» kirjutas blogija. Pärast peitsimist kinnitas naine värvi läbipaistva lakiga.

Foto: http://scavengerchic.com

Kuna pakk oli ebatasane, pidi blogija kruvima selle alla väikesed plaadid. Nende abil oli võimalik kinnitada puidule kolm trendikat lauajalga.

Foto: http://scavengerchic.com

Tulemus oli blogija sõnul parem, kui ta ootas. «Kes oleks osanud arvata, et vanast puutükist võiks valmis saada midagi nii ilusat!» oli naine oma projekti üle uhke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles