Popstaar Robbie Williams sõidab palju kannatanud naabrite soovidest tuimalt üle

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams.
Robbie Williams. Foto: Scanpix/PA Wire

Paljude lemmik briti laulja Robbie Williams pole oma naabrite seas sugugi populaarne: tema üleolev käitumine Londonis asuva maja krundil on kaaselanikud äärmiselt tigedaks ajanud.

Popstaar Robbie tahab oma Lääne-Londoni villa tagaaeda ehitada suvemaja, mis on saanud pikalt kannatanud naabritele viimaseks piisaks karikas - nad on esitanud mehe vastu ametliku kaebuse, sest on tüdinud mehe aastaid kestnud lärmakatest ehitus- ja ümberehitustöödest, vahendab Daily Mail. 

Naabrid kahtlustavad, et kuigi Robbie väidab, et aiamajast saab päevase ajaveetmise koht ja paik, kus tema väikesed lapsed mängida saavad, kujuneb sellest tegelikult elumaja laiendus. Alust selleks arvamuseks annab tõsiasi, et aiamajja on planeeritud ka vannituba. Naabrid usuvad, et pigem tuleb sellest elumaja. 

Samuti häirivad neid hoone mõõdud: maja olevat nii kõrge, et varjavat vaateid. Sama probleem oli ka Robbie elumaja ümberehitusega: toona läks mees lootusetult raksu oma otsese naabri, Led Zeppelini kitarristi Jimmy Page´iga, kes protesteeris väga Robbie maja lahmaka juurdeehituse vastu. Lõpuks jäi ta kaotajaks ja juurdeehitus siiski tuli.

Mida Page Robbie aiamajaplaanidest arvab, pole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles