Paljud kodusisustajad teevad teadmatusest ühe väga kuluka vea

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba.
Elutuba. Foto: www.flickr.com

Kui uude kodusse kolid ja eelarve just priisata ei luba, tuleks oma valikud väga hoolikalt läbi mõelda ja vältida mõttetuid kulutusi. Ometi jääb üks väga suure kokkuhoiu võimalus paljudel kahe silma vahele.

Miskipärast on paljudel koduomanikel arusaam, et kui kõik muu võib olla poest pärit, siis rulood ja tihti ka kardinad peavad igal juhul olema eritellimusel tehtud, sest muidu ei ole need iialgi õiges mõõdus, vahendab Popsugar. 

See uskumus ei pea aga sugugi paika, sest tavaliselt on aknad üsna standardsetes mõõtudes ja poes valmiskujul müüdavad rulood ning kardinad sobivad neist enamiku ette.

Erandiks on siinkohal vaid erilahendusega aknad, kuid neid leidub siiski üsna vähestes kodudes.

Eritellimusi tasub piiratud eelarve puhul ses valdkonnas vältida ka seepärast, et hinnavahe tellimuse ja valmistoodangu vahel on tohutu, viimane on sageli rohkem kui pool soodsam.

Valmistoodangu valimisel tasub aga mõistagi olla kriitiline ja mitte valida kõige odavamat varianti, sest sel juhul ei pruugi enam tegemist olla kuigi vastupidava kaubaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles