Proovi kohe! Kuidas vabaneda määrdunud seintest? (1)

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AkzoNobel

Aeg, mil terve kodu seinad tapeedikihi alla maeti, on juba ammu möödas. Tänapäeval on moes lihtsad ja universaalsed lahendused – naturaalne seinavärv on sageli hea ja kindel valik. Ent heledat tooni seinad võivad muutuda probleemiks, kui peres on sirgumas väikesed lapsed. Ka elamu asukoht võib teinekord puhta unistuse heledatest seintest ära rikkuda. Maantee ääres asuvas elamus tube tuulutades kipub õues olev tolm ja mustus vägisi sisse tungima. Tolmuste seinte puhastamine on aga omamoodi katsumus – sageli jääb tulemus laiguline ja riivab silma. Seinte üle värvimine pole aga mõistlik lahendus, sest probleem kipub ikka ja jälle päevakorda tulema.

Väikesed lapsed armastavad oma maailmataju avardada. Mõistagi vanemad aga igat lapse sammu jälgida ei jõua ning tihtipeale suudavad pisikesed maadeavastajad vanemaid ebameeldivalt üllatada –õues kasutamiseks mõeldud kriitidega on korraga seintele joonistatud omamoodi kujundid või väikeste šokolaadiste kätega on tehtud seintele sõrmejäljed.

Ka koduloomad kipuvad heledaid seinu nühkima, jättes sinna maha enda karvadele kogunenud mustuse. Suvel, mil toa tuulutamise vajadus on lausa igapäevane, imenduvad märkamatult erinevad saasteained heledale pinnale.

Õnneks on seda kõike võimalik ennetada. Nüüdsest on Sadolini tootevalikus seinavärv Easycare, mis tänu koostises olevale vahale muudab värvitud pinna vedelikke ja seina mustust tõrjuvaks. Teisisõnu öeldes ei imendu seinale sattunud mustus ja vedelikud koheselt aluspinda, mis teeb nende eemaldamise lihtsaks - piisab vaid niiskest pehmest pesulapist. Akrüülvärvil on kõrge hõõrdekindlus, mistõttu ei jää seinale pärast puhastamist tüütuid ja koledaid laike.

Värvi seinale kandmisega saab hakkama iga täiskasvanu. Nimelt värv Easycare ei pritsi, on kergesti pinnale kantav ning tasandub ühtlaselt siledaks. Lisaks on toode praktiliselt lõhnatu, ometi on soovitatav nii nagu iga teisegi värvi puhul tagada ruumides värvimise ajal piisav õhuvahetus.

Pole paremat aega kui suvi, mil teha kodus renoveerimistöid. Alusta kohe ja ütle „jah“ lihtsamale ja muretumale elule. Vaata lisaks sadolin.ee

Foto: AkzoNobel
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles