Fotod: tõeliselt romantiline ja idülliline kodu Püünsis

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

Merest ja metsast vaid jalutuskäigu kaugusel asub vaiksel Viimsi tänaval üks eriliselt hubane ja rahulik kodu.

Kui tihti on Viimsis paiknevad kodud ülimodernsed ja sisustatud viimaste trendide järgi, siis selles puiduses ja helges majas on snitti võetud pigem romantiliste maakodude pealt. See aga ei tähenda, et kodu oleks vanamoeline või iganenud, hoopis vastupidi! Selle kodu kujundus sobiks ideaalselt ka mõnda sisustusajakirja.

Foto: www.kv.ee

Puitkarkassile ehitatud neljatoalises majas on üldpinda kokku 126 ruutmeetrit. Maja planeering on avar ja valgusküllane, samuti avaneb elutoast uks päikeselisele terrassile. 

Foto: www.kv.ee

Maja on soojustatud villaga, kuid talvisel ajal kütab kodu kamin ja õhksoojuspump. Lisaks on kõikides siseruumides põrandakütte valmidus veetorustiku baasil. Vannitoas ja esikus on elektriga põrandaküte.

Foto: www.kv.ee

Siseviimistluses on järgitud looduslähedast ja inimsõbralikku joont: nii seinad kui ka põrandad on laudisest. Esikus ja sanitaarruumides on kasutatud keraamilisi plaate. 

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Kõrgete lagedega magamistoad on ruumikad – suurim neist võtab enda alla lausa 19 ruutmeetrit. 

Foto: www.kv.ee

Saunaga vannituba ja WC on majja ehitatud eraldi. Hetkel asub vannitoas vaid dušš, kuid perfektne koht on olemas ka vanni paigaldamiseks.

Foto: www.kv.ee

Hubane kodu on müügis 199 000 euroga. Rohkem infot ja pilte näeb KV.ee kuulutusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles