Foto: pühendunud mees ei loobu aiatööst hullumeelsest ilmast hoolimata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kui enamik meist lõpetab aiatööd esimese kõvema tuuleiili või vihmasabina peale, siis leidub ka neid, kes end looduskatastroofistki häirida ei lase.

Selline on näiteks üks Kanada mees, kes ei teinud väljagi tõsiasjast, et tema poole liigub suurel kiirusel tornaado, ja jätkas südamerahus muruniitmist. 

Kui Cecilia Wessels koduaknast välja vaadates lähenevat tornaadot nägi, tegi ta sellest kiiresti pildi, et vanematele näidata, mis ilm tema kodukandis on. Ta ei võinud aga aimatagi, et tänu tema muru niitvale abikaasale saab fotost internetisensatsioon.

Lähenevast tornaadost teatas Ceciliale tema üheksa-aastane tütar, kes muretses, et see tuleb otse nende poole, aga isa ei tee tema palvetest väljagi, ei lõpeta niitmist ega tule tuppa.

Cecilia abikaasa Theunis aga ütleb, et tegelikult oli tornaado palju kaugemal kui fotolt vaadates tundub, ning et ta oli pildi tegemise hetkeks juba kindlaks teinud, et see mitte ei lähene, vaid eemaldub neist. Seega tema hinnangul mingit ohtu polnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles