Levib kummaline trend, mis kuuldavasti aitab kiiresti kinnisvara müüa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: opusbeverlyhills.com

Ajaloos on kinnisvara müümiseks kasutatud igasugu nippe, näiteks pandakostüümis maaklerit igal fotol, kuid viimane trend viib asja uuele tasemele.

Nimelt levib Ameerika Ühendriikides ja mujalgi maailmas komme, kus eliitkinnisvara müümiseks võetakse appi meelad modellid, kes fotodel ja videotes kavala näo ja uduse pilguga kaamerasse vaatavad, luksuslikus basseinis ujuvad või voodis püherdavad. Kinnisvaraeksperdid, kes säärast nõksu kasutavad, on kindlalt seda meelt, et seks müüb, kirjutab Fox News.

Eriti innukalt kasutab seda meetodit endine filmiprodutsent ja praegune kinnisvaraärikas Nile Niami, kes müüb poopaljaste modellidega kinnisvara Beverly Hillsis. 

Viimases sellises kuulutuses üritab ta maha parseldada seitsme magamistoa, 11 vannitoa, kahe basseini ja kodukinoga villat, mille eest küsitakse 100 miljonit dollarit. Vaata videost! Kas sind mõjutaks selline nõks kinnisvara ostuotsust tegema?

OPUS | Green Band from Drew Fenton on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles