IKEA-l on kauplusest kaugel elavatele fännidele häid uudiseid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The IKEA logo is seen outside IKEA Concept Center, a furniture store and headquarters of the IKEA brand owner Inter IKEA, in Delft, the Netherlands March 16, 2016.   REUTERS/Yves Herman/File Photo
The IKEA logo is seen outside IKEA Concept Center, a furniture store and headquarters of the IKEA brand owner Inter IKEA, in Delft, the Netherlands March 16, 2016. REUTERS/Yves Herman/File Photo Foto: YVES HERMAN/REUTERS

Kuigi IKEA kauplusi leidub ülemaailmselt juba väga paljudes riikides, pole soodsa hinnaga mööbel siiski kõigile veel mugavalt kättesaadav. Kuuldavasti laheneb see mure peagi.

Nimelt plaanib IKEA lisaks oma veebipoodidele hakata mööblit müütama ka veebikaubamajade, näiteks Amazoni kaudu, vahendab Popsugar.

IKEA tegevjuht Torbjörn Lööf ei taha veel küll kinnitada, et just Amazon üheks edasimüüjaks saab, kuid ta ka ei välista seda. 

Esimesed edasimüüjad peaksid kindlalt paigas olema käesoleva aasta lõpuks, sest 2018. aasta alguses tahab IKEA juba  pakkuda oma klientidele võimalust soetada nende tooteid ka mujalt kui vaid nende endi poodidest ja veebipoodidest.

Laias laastus tähendab  see seda, et inimesed, kes elavad riikides, kus siiani IKEA esinduskauplust pole, on tänaseni tellinud mööblit vahendajate kaudu või võtnud ette reise naaberriikide esindustesse. Pärast edasimüüjate lisandumist saavad nad aga hakata mööblit otse koju tellima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles