Fotod: väikese pere väga ruumikas ja hubane kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: thebeetleschack.blogspot.com

See kolmeliikmelise pere kodu on pealtnäha justkui ise aja jooksul kujunenud, kuid tegelikult hoolega läbi mõeldud ja ühe hooga otsast lõpuni ära sisustatud.

Levi, Claudia ja nende tütre Eve-Indigo kodu on väga helge. Claudia, kes on teinud põhilise sisustamistöö, ütleb, et ta armastab valgeid seinu ja puitdetaile: selle majaga sobivad need lihtsalt niivõrd hästi. 

Kõigel, mida selle pere elamisest leida võib, on oma kindel eesmärk, midagi juhuslikku siin pole. Mõistagi on Claudia kõiges arvestanud ka sellega, et elamine oleks võimalikult lastesõbralik. Nii saab Eve-Indigo majapidamises oma äranägemist pidi tegutseda ja keegi ei pea tal lakkamatult silma peal hoidma.

Foto: thebeetleschack.blogspot.com

Inspiratsiooni ammutab Claudia 70ndatest ja maakodustiilist. Kuigi kodu tundub suur, on see tegelikult pigem pisike ja näiline avarus ongi saavutatud oskuslike sisekujunduslahendustega.

Foto: thebeetleschack.blogspot.com
Foto: thebeetleschack.blogspot.com

Pere lemmikkoht on kahtlemata terrass, kus armastatakse sõpru võõrustada. Claudia sõnul pole midagi mõnusamat sellest, kui kõik kallid on kokku tulnud, terrassil õhtustatakse ja lapsed jooksevad omapäi aias ringi.

Foto: thebeetleschack.blogspot.com

Vaata rohkem pilte pere kodust SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles