Enne ja pärast: kas männipuiduse elutoa lammutamine oli ikka õigustatud? (5)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jennasuedesign.com

Kas see on ikka kindel, et vana hävitamine ja uue ehitamine annab iga sisekujunduse puhul parema tulemuse? 

Kollane männipuidust laudvooder, mis aja jooksul kollaseks tõmmanud, meenutab endiselt paljudele nõukaaegset sauna ega ole seetõttu kuigi meelepärane. Kas selle lammutamine ja heleda-valge interjööri asemel toomine on alati aga õigustatud? 

FOTO:  
FOTO:  Foto: jennasuedesign.com

Kui Jenna Sue oma maakodu ostis, oli see üleni lakitud männipuitu täis: kõik toad olid sellega vooderdatud ning hulganisti leidus ka männipuidust mööblit. Naisele pole selline sisekujundus sugugi meelepärane ja tuba toa haaval on ta selle välja lõhkunud. Nii jõudis järg ka elutoa kätte.

FOTO:  
FOTO:  Foto: jennasuedesign.com

Jenna Sue lasi selle kõik välja lõhkuda, sest tema meelest oli elutuba sedasi ajale jalgu jäänud ja liiga hämar. Asemele sai väga heledates toonides ja kahtlemata väga moodne elutuba, mis hetkel paljudele meelejärele. 

FOTO:
FOTO: Foto: jennasuedesign.com

Kuid üllataval kombel leidub päris palju ka neid, kelle hinnangul oli elutoa esialgne nägu igal juhul parem ja isikupärasem kui üks järjekordne valge ruum.

FOTO:
FOTO: Foto: jennasuedesign.com

Rohkem fotosid näeb SIIT! 

Mida arvad sina? Kas männipuit või valge sisekujundus? 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles