Eesti naine ehitas ise ägeda mängumaja

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tubli eesti naine saab alati kõigega hakkama, sealhulgas ka suurejoonelise mängumaja ehitamisega, mis tellimustöödele mitu korda silmad ette teeb.

Noor ema Elis, kelle mees perele maja ehitab, ei tahtnud samuti käed rüpes istuda ning lõi ajal, mil mees ehitustöödega hõivatud, omaette kokku liivakasti. Sellest aga ettevõtlikule naisele ei piisanud: krundil passides kippus igavus ikka peale ja oli vaja leida tegevust nii endale kui ka lapsele. «Vaatasin, et krundil vedeles igasugust materjali ja ainult liivakast keset krunti tundus natuke õnnetu olevat. Otsustasin sinna miskit juurde nikerdada,» meenutab Elis projekti sünnilugu.

Tegelikult oli naine juba varem mängumajade valmislahendustega tutvunud, aga need pole sugugi odavad. «Ning kuna endal oli enamik materjali olemas, oleks olnud kahju seda lihtsalt raisku lasta! Pealegi, mulle väga meeldib selline nikerdamine, vaim puhkab!» kiidab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles