Kokk Indrek Kivisalu õpetab, kuidas teha veiselihafondüüd.
Veiselihafondüü juustukastmega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koostis-ja maitseained:
- 1 pakk Liivimaa lihaveise fondüükuubikut
- sool
- pipar
- tüümian
- oliivi- või päevalilleõli
Juustukaste:
- 2/3 purk vedelat Cheddari juustu
- 1/3 pakki hapukoort
- sool
- pipar
Sega Cheddari juust, hapukoor, sool ja pipar. Sega taldrikul tüümian, sool ja pipar. Kuumuta fondüüpotis õli. Pane kuubikud varda otsa (maksimum kaks kuubikut ühe varda otsa). Aseta õlisse ja küpseta endale sobiliku valmidusastmeni. Võta varras välja ning hõõru seda soola ja tüümiani segus. Serveeri juustukastmega