![Veiselihafondüü juustukastmega](http://f11.pmo.ee/rKBZFbFUcQESXNLl5GGNaKvn4xA=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2012/11/12/1428278t1h9d26.jpg)
Kokk Indrek Kivisalu õpetab, kuidas teha veiselihafondüüd.
Kokk Indrek Kivisalu õpetab, kuidas teha veiselihafondüüd.
Koostis-ja maitseained:
Juustukaste:
Sega Cheddari juust, hapukoor, sool ja pipar. Sega taldrikul tüümian, sool ja pipar. Kuumuta fondüüpotis õli. Pane kuubikud varda otsa (maksimum kaks kuubikut ühe varda otsa). Aseta õlisse ja küpseta endale sobiliku valmidusastmeni. Võta varras välja ning hõõru seda soola ja tüümiani segus. Serveeri juustukastmega