Isevalmistatud šokolaaditrühvlid sobivad nii jõulukingiks kui niisama pühade-eelseks maiuseks, mida võib uhkusega pakkuda külalistele ja töökaaslastele.
Valged šokolaaditrühvlid kardemoniga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25 tk
100 ml vahukoort (35%)
300 g valget šokolaadi, tükeldatuna
1 tl kardemoni
2 sl vanillisuhkrut
Kuumuta koor keemiseni, tõsta pliidilt, lisa valge šokolaad ning sega, kuni mass on ühtlane. Maitsesta kardemoniga. Jahuta segu külmkapis umbes 1 tund. Tõsta kondiitrikotti ja vormi trühvlid, kaunista vanillisuhkruga.