Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Valged šokolaaditrühvlid kardemoniga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Valged šokolaaditrühvlid
Valged šokolaaditrühvlid Foto: santa maria

Isevalmistatud šokolaaditrühvlid sobivad nii jõulukingiks kui niisama pühade-eelseks maiuseks, mida võib uhkusega pakkuda külalistele ja töökaaslastele.

25 tk

100 ml vahukoort (35%)

300 g valget šokolaadi, tükeldatuna

1 tl kardemoni

2 sl vanillisuhkrut

Kuumuta koor keemiseni, tõsta pliidilt, lisa valge šokolaad ning sega, kuni mass on ühtlane. Maitsesta kardemoniga. Jahuta segu külmkapis umbes 1 tund. Tõsta kondiitrikotti ja vormi trühvlid, kaunista vanillisuhkruga.

Tagasi üles