Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kaneeliküpsised sarapuupähklitega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Kaneeliküpsised sarapuupähklitega
Kaneeliküpsised sarapuupähklitega Foto: santa maria

Ikka on neid, kellele piparkoogid väga ei maitsegi. Miks mitte teha hoopis küpsiseid, mida saab samuti kaunistada ja kuuse otsagi riputada?

30 tk

200 g võid

200 mlsuhkrut

100 mltumedat muscovado suhkrut (toor-roosuhkur)

2  tk muna

150 g jahvatatud sarapuupähkleid

200 g valget šokolaadi, riivituna

350 ml nisujahu

200 mlkaerahelbeid

2 slkaneeli

1 tlküpsetuspulbrit

1 tlkivisoola, veskis

Kuumuta ahi 200°C-ni. Sega omavahel toatemperatuuril või, suhkrud ja muna. Lisa pähklid, šokolaad ja kaerahelbed. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa taignale. Sega ühtlaseks massiks. Vormi taignast võrdsed pallid ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 10-15 minutit, lase küpsistel ahjuplaadil jahtuda.

Tagasi üles