Tallinnas Tondi trammide lõpp-peatuse lähedal asubki sõna otseses mõttes Söökla, kus toidud nõukaklassikast, ehkki kerge tänapäevamööndusega. Peedi-hakklihakastmele, vürtsikatele kapsarullidele, ülipehmeks hautatud sealihale ploomikastmes, mahedale kartulisalatile ja rosoljele, leigevõitu, aga krõmpsuva kurgiga kanarassolnikule ja rammusale püreesupile sekundeerivad vahukoor mandariinikisselliga ja mõõdukalt magus rabarbri-toorjuustuvaht. Mida sa, nõukogudeaegne hing, veel tahad!
Eklektilises interjööris, kuhu kuuluvad muu hulgas vakstuga kaetud lauad, sektsioonkapp telekaga, märgivaip, transistorraadio ja trellitatud aknad, on vaid mõni puudus – liiga maitsev toit, liiga viisakas teenindus, toidu- ja kloorilõhna ning nõukaaegsete toidunõude puudumine.
Menüüst
Rassolnik kanaga 1,90 eurot
Hakkliha-peedikaste 2,50 eurot
Mandariinikissell 1,25 eurot