/nginx/o/2012/12/28/1502726t1h6cb5.jpg)
Näitleja, teatri- ja filmilavastaja Ain Mäeots avaldas ajakirjas Oma Maitse hea nipi, kuidas ta reisil restorani valib – kui tualett on puhas, võib ka toitu usaldada.
Näitleja, teatri- ja filmilavastaja Ain Mäeots avaldas ajakirjas Oma Maitse hea nipi, kuidas ta reisil restorani valib – kui tualett on puhas, võib ka toitu usaldada.
Välismaal reisides mees söögi pealt kokku ei hoia ja burgereid ei söö, vaid otsib kohalikku eripära. «Kõlab banaalselt, aga üritan turistilõkse vältida. Lähtun sellest, mida kohalikud soovitavad, või võtan appi interneti.»
Kui esimene valik on langetatud, tuleb teha kempsukatse. «Lihtsalt lähed sisse ja küsid, kas tohib tualetis käia,» selgitas Ain. «Kui tualetis on meeldiv atmosfäär, on see kindel märk, et selles asutuses pööratakse tähelepanu ka teistele pisiasjadele. See näitab omaniku suhtumist klienti – tualett on toidukoha peegel!»
Loe pikemalt Ain Mäeotsa mõtteid toidust ja elust Oma Maitse jaanuarinumbrist!