Eesti Barbecue assotsiatsioon korraldas restoranis Paat selle suve grillvorsti ja grill-liha valimised viies erinevas tootekategoorias.
Selle suve grillvorstideks said Nõo ja Oskari tooted
Võidukateks osutusid järgmised tooted:
- naturaalsed grillvorstid: Nõo lihatööstus, grillvorstid juustuga
- grillvorstid: Oskar lihatööstus, šašlõkivorstid
- šašlõkid/lihavardad: Rakvere lihakombinaat, mustika šašlõkk
- marinaadis ribid: Rakvere lihakombinaat, mustika ribi
- marinaadis lihadest: Rakvere lihakombinaat, «Route 66»
BBQ assotsiatsiooni eripreemia parima maitse eest sai Maag lihatööstus oma tootega «Dagö šašlõkk».
Võidukaid tooteid saab kaubandusest leida suvel vastavasisulise kleebise abil.
Tooteid grillisid Eesti lihaküpsetamise karikavõitjad 2007 - võistkond «Türi Pritsumehed» ja Barbecue assotsiatsiooni kauaaegsed liikmed. 13-liikmelise žürii tööd juhtis BBQ assotsiatsiooni aupresident Jaan Habicht, hindajaiks olid rahvusvahelise kategooria vanemkohtunik Meeme Veisson ja toiduajakirjanikud erinevatest väljaannetest.