/nginx/o/2013/02/05/1556678t1h1483.jpg)
Santa Maria õpetab pannkooke tegema väga erilisel moel, koos õhukese õunaviiluga.
Santa Maria õpetab pannkooke tegema väga erilisel moel, koos õhukese õunaviiluga.
Pannkoogid neljale (u 12 tk)
Lõika õuntest 12 viilu – nii õhukesed kui võimalik (võimalusel kasuta mandoliin-viilutajat). Ülejäänud õunatükid riivi peeneks. Vahusta munad kergelt ja lisa jahu, suhkur, küpsetuspulber, sool, maitseained, hapupiim ja või. Sega, kuni tainas on ühtlane. Lisa riivitud õunad ja sega korralikult. Kuumuta pann keskmisele kuumusele, lisa veidi õli. Raputa igale õunaviilule 1/2 tl suhkrut, aseta pannile ja vala peale u 80 ml tainast. Küpseta mõlemalt küljelt u 2 min, kuni pannkoogid on kuldpruunid. Serveeri koos tüümiani-kohupiimakreemiga.
Tüümiani-kohupiimakreem
Vahusta vahukoor koos suhkru ja maitseainetega. Lisa kohupiim ja sega ühtlaseks.