Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Hispaania kuningapaarile pakuti kiluleiba

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Erala
Copy
Vürtsikilu leivad.
Vürtsikilu leivad. Foto: Elmo Riig / Sakala
Hispaania kuningapaari Tallinna visiidi esimene päev lõppes eile piduliku õhtusöögiga, kus serveeriti kilu, rukkileiba ja Kalevi šokolaadi.

Õhtusöök kuninga Juan Carlos I ja kuninganna Sofia auks toimus Estonia kontserdisaalis ning toitlustuse korraldas firma Carmen Catering, kirjutas Õhtuleht.

Peakokk Jevgeni Jermoškin otsustas kuningapaari ja teisi külalisi kostitada eestipäraselt Tallinna vürtsikilu rukkileiva, vutimuna ja tomati-vinegretiga, peedi kreemsuppi kartuli-odrapalli ja hapukoorevahuga ning hiidlestafileed basiiliku-lillkapsarisoto ja vahuveinikastmega.

Õhtusöögi lõpetas soe rabarberikook Kalevi šokolaadiga paneeritud jäätise ja Vana Tallinna likööri kastmega.

Tagasi üles