Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Näpunäiteid muna õigesti keetmiseks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Värvitud keedumunad.
Värvitud keedumunad. Foto: SCANPIX

Linnulihatootja Tallegg õpetab oma pressiteates, kuidas õigesti mune keeta. See teadmine kulub nädalavahetusel kindlasti marjaks ära.

Enne munade keema panemist tõsta munakarp tund aega varem külmkapist välja.

Aseta munad keevasse vette nii, et munad oleksid täielikult veega kaetud, kuid pea meeles, et vesi ei tohi täisvõimsusel keeda. Et munakoor ei puruneks keetmise ajal, võib lisada vette pisut soola või äädikat.

3 minuti muna - hüübinud munavalge, kuid vedel munakollane.

5 minuti muna - hüübinud munavalge ja poolvedel munakollane.

10 minuti muna - kõva muna.

Tagasi üles