Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tervislikud lihavõttesnäkid: rooskapsas šokolaadis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Artikli foto
Foto: Wales News Service

Toitumisnõustaja ja personaaltreener Tara Hammett on võtnud südameasjaks populaarsemaks muuta paljude poolt vihatud rooskapsad. Kuidas? Šokolaadiglasuuris, loomulikult.

33-aastane naine mõtles välja magusa retsepti, kuidas valmistada toitvaid ja tervislikumaid lihavõttesnäkke, kui seda on näiteks šokolaadimunad, kirjutab Daily Mail.

Personaaltreener kastis nimelt rooskapsa (tuntud ka Brüsseli kapsana) vedelasse šokolaadi. Sama tehnikat on ta kasutanud ka oliivide, seente ja viinamarjade puhul.

Tara sõnul on ta tulemusega väga rahul. «Rooskapsa ja šokolaadi kooslus tundub ebatõenäoline, kuid mingil põhjusel see toimib. Need maitsevad koos päris hästi, seega ärge tehke maha, kui te pole neid proovinud,» on naine entusiastlik.

Tema kinnitusel on see hea moodus, kuidas panna lapsi rohkem juur- ja köögivilju sööma.

Naine müüb lihavõttesnäkke sel nädalavahetusel oma terviseklubis, et näha, kuidas need inimestele maitsevad.

Tagasi üles