Toitumisnõustaja ja personaaltreener Tara Hammett on võtnud südameasjaks populaarsemaks muuta paljude poolt vihatud rooskapsad. Kuidas? Šokolaadiglasuuris, loomulikult.
Tervislikud lihavõttesnäkid: rooskapsas šokolaadis
33-aastane naine mõtles välja magusa retsepti, kuidas valmistada toitvaid ja tervislikumaid lihavõttesnäkke, kui seda on näiteks šokolaadimunad, kirjutab Daily Mail.
Personaaltreener kastis nimelt rooskapsa (tuntud ka Brüsseli kapsana) vedelasse šokolaadi. Sama tehnikat on ta kasutanud ka oliivide, seente ja viinamarjade puhul.
Tara sõnul on ta tulemusega väga rahul. «Rooskapsa ja šokolaadi kooslus tundub ebatõenäoline, kuid mingil põhjusel see toimib. Need maitsevad koos päris hästi, seega ärge tehke maha, kui te pole neid proovinud,» on naine entusiastlik.
Tema kinnitusel on see hea moodus, kuidas panna lapsi rohkem juur- ja köögivilju sööma.
Naine müüb lihavõttesnäkke sel nädalavahetusel oma terviseklubis, et näha, kuidas need inimestele maitsevad.