Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Pestokastmes hautatud broilerifilee

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Broilerifilee toorsuitsupeekoniga
Broilerifilee toorsuitsupeekoniga Foto: Ragne Värk

Toidublogija Ragne Värk pakub õhtusöögiideena välja ahvatleva retsepti kanalihast. Nende koguste järgi saavad kõhu täis neli inimest.

  • 4 broilerifileed
  • soola, pipart
  • 8 toorsuitsupeekoniviilu
  • 2 dl rõõska koort
  • 4 sl pestot
  • keedetud tatart (serveerimiseks)

Eemalda broilerifileelt üleliigsed kelmed ning maitsesta siis kergelt soola ja pipraga. Pruunista pannil fileed igast küljest kuldseks. Mähi iga filee ümber 2 toorsuitsu peekoniviilu ning aseta ahjuvormi.

Kuumuta koor potis keemiseni, lisa segades juurde pesto. Madalda kuumusel ning lase 4-5 minutit vaikselt podiseda, ise aeg-ajalt kastet segades. Vala valminud kaste vormi fileedele. Küpsera 180 kraadi juures ca 15 minutit. Serveeri koos tatraga.

Soovitused:

·         Ahjuvorm võiks olla nii suur, et fileed mahuks täpselt ära.

Tagasi üles