Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2013/04/01/1665778t1h4986.jpg)
Toidublogija Ragne Värk pakub õhtusöögiideena välja ahvatleva retsepti kanalihast. Nende koguste järgi saavad kõhu täis neli inimest.
- 4 broilerifileed
- soola, pipart
- 8 toorsuitsupeekoniviilu
- 2 dl rõõska koort
- 4 sl pestot
- keedetud tatart (serveerimiseks)
Eemalda broilerifileelt üleliigsed kelmed ning maitsesta siis kergelt soola ja pipraga. Pruunista pannil fileed igast küljest kuldseks. Mähi iga filee ümber 2 toorsuitsu peekoniviilu ning aseta ahjuvormi.
Kuumuta koor potis keemiseni, lisa segades juurde pesto. Madalda kuumusel ning lase 4-5 minutit vaikselt podiseda, ise aeg-ajalt kastet segades. Vala valminud kaste vormi fileedele. Küpsera 180 kraadi juures ca 15 minutit. Serveeri koos tatraga.
Soovitused:
· Ahjuvorm võiks olla nii suur, et fileed mahuks täpselt ära.