Naine24 üleskutsele jagada teiste lugejatega oma tervislikke retsepte vastas Aet, kes õpetab valmistama lõherooga kinoaga.
Lugeja retsept: kinoa lõhefileega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
150 g kinoad
100 g lõhefileed
400 g brokoli-lillkapsa-porgandi segu
50g mozzarella-juustu
Basiilikut
Soola
Keeda kinoa vastavalt pakendil oleva juhisele. Tükelda lõhefilee kuubikuteks ning kuumuta pannil läbi. Maitsesta endale meelepäraselt (näiteks kalamaitseaine või soola ja pipraga). Keeda köögivilju 9-10 minutit. Sega pannil kokku kinoa, lõhefilee, köögiviljad lisa mozzarella. Vajadusel lisa 1dl vett. Haki juurde värske basiilik, maitsesta veel soola-pipraga.
Head isu!