Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retsept: kinoa lõhefileega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Kinoa
Kinoa Foto: SCANPIX

Naine24 üleskutsele jagada teiste lugejatega oma tervislikke retsepte vastas Aet, kes õpetab valmistama lõherooga kinoaga.

150 g kinoad

100 g lõhefileed

400 g brokoli-lillkapsa-porgandi segu

50g mozzarella-juustu

Basiilikut

Soola

Keeda kinoa vastavalt pakendil oleva juhisele. Tükelda lõhefilee kuubikuteks ning kuumuta pannil läbi. Maitsesta endale meelepäraselt (näiteks kalamaitseaine või soola ja pipraga). Keeda köögivilju 9-10 minutit. Sega pannil kokku kinoa, lõhefilee, köögiviljad lisa mozzarella. Vajadusel lisa 1dl vett. Haki juurde värske basiilik, maitsesta veel soola-pipraga.

Head isu!

Märksõnad

Tagasi üles