Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Pico de Gallo - salat grillliha kõrvale

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Pico de Gallo on serveeritud avokaado ja sisefileega.
Pico de Gallo on serveeritud avokaado ja sisefileega. Foto: Lauri Laan

Santa Maria kokk Ilmar Räni soovitab grillihooajal pakkuda liha kõrvale peene nimega, kuid lihtsalt valmistatavat salatit, Pico de Gallot. Sellest kogusest jätkub neljale sööjale.

1          tomat

1          roheline paprika

½         sibulat

1 küüs  küüslauku

2 spl     oliiviõli

kivisoola

musta pipart

laimimahla

Haki kõik Pico de Gallo koostisosad kuubikuteks, sega omavahel ning maitsesta soola, pipra ja värske laimimahlaga.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles