Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Grillitud avokaado vutimunaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Grillitud avokaado vutimunaga.
Grillitud avokaado vutimunaga. Foto: Lauri Laan

Santa Maria kokk Ilmar Räni soovitab grillida ka avokaadot. Tundub võimatu? Proovi järele!

2          avokaadot

4          vutimuna

            oliiviõli

            suitsust grillmaitseainet, veskis

Poolita avokaadod, eemalda kivi ja pane tekkinud õnarusse vutimuna sisu. Piserda oliiviõliga ja maitsesta. Grilli seejärel avokaadosid koor allpool 3-5 minutit, kuni muna on pealt küps, kuid seest veel vedel. Serveeri kohe.

Tagasi üles