/nginx/o/2013/05/06/1733978t1h865e.jpg)
Santa Maria kokk Ilmar Räni õpetab grillil magustoiduks greipi küpsetama. Verigreibi asemel saab grillida ka näiteks pomelot, apelsini või sidrunit. Kõik oleneb sööjate maitse-eelistustest.
Santa Maria kokk Ilmar Räni õpetab grillil magustoiduks greipi küpsetama. Verigreibi asemel saab grillida ka näiteks pomelot, apelsini või sidrunit. Kõik oleneb sööjate maitse-eelistustest.
2 keskmist verigreipi (või pomelot, apelsini)
4 sl suhkrut
4 tl vanillisuhkrut
Tellicherry pipart, veskis
värsket münti
Lõika greibid pooleks ja tõsta grillile. Küpseta 2-3 minutit, kuni need on kuumad. Seejärel tõsta greibid grillilt ja raputa lõikepoolele suhkrut. Karamellista leeklambiga. Soovi korral jahvata peale värsket musta pipart ja värskeid mündilehti, serveeri kohe.