Santa Maria kokk Ilmar Räni õpetab grillil magustoiduks greipi küpsetama. Verigreibi asemel saab grillida ka näiteks pomelot, apelsini või sidrunit. Kõik oleneb sööjate maitse-eelistustest.
Magustoit grillil - karamelligreibid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 keskmist verigreipi (või pomelot, apelsini)
4 sl suhkrut
4 tl vanillisuhkrut
Tellicherry pipart, veskis
värsket münti
Lõika greibid pooleks ja tõsta grillile. Küpseta 2-3 minutit, kuni need on kuumad. Seejärel tõsta greibid grillilt ja raputa lõikepoolele suhkrut. Karamellista leeklambiga. Soovi korral jahvata peale värsket musta pipart ja värskeid mündilehti, serveeri kohe.