Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Magustoit grillil - karamelligreibid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Karamelligreip.
Karamelligreip. Foto: Lauri Laan

Santa Maria kokk Ilmar Räni õpetab grillil magustoiduks greipi küpsetama. Verigreibi asemel saab grillida ka näiteks pomelot, apelsini või sidrunit. Kõik oleneb sööjate maitse-eelistustest.

2          keskmist verigreipi (või pomelot, apelsini)

4 sl       suhkrut

4 tl       vanillisuhkrut

            Tellicherry pipart, veskis

            värsket münti

Lõika greibid pooleks ja tõsta grillile. Küpseta 2-3 minutit, kuni need on kuumad. Seejärel tõsta greibid grillilt ja raputa lõikepoolele suhkrut. Karamellista leeklambiga. Soovi korral jahvata peale värsket musta pipart ja värskeid mündilehti, serveeri kohe.

Tagasi üles