Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2013/05/07/1735542t1hbf6e.jpg)
Santa Maria kokk Ilmar Räni õpetab, kuidas valmistada grillil täidetud paprikat.
4 tk paprikat, poolitatuna
1 sl toiduõli
Tellicherry pipart, veskis
kivisoola, veskis
Täidis:
200 g kodujuustu
100 g 20-protsendilist hapukoort
1 pakk küüslaugu-ürdi dipikastme segu
värsket peterselli
Määri puhastatud paprikat kergelt toiduõliga, maitseta ja grilli keskmisel kuumusel, kuni see on pruunistunud. Sega omavahel täidise komponendid ja lase neil 5-10 minutit maitsestuda. Täida paprikad kodujuustuga, raputa peale värsket peterselli ning serveeri koheselt.