Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Grillitud paprika kodujuustutäidisega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Täidetud paprika kanakintsuga.
Täidetud paprika kanakintsuga. Foto: Lauri Laan

Santa Maria kokk Ilmar Räni õpetab, kuidas valmistada grillil täidetud paprikat.

4 tk      paprikat, poolitatuna

1 sl       toiduõli

Tellicherry pipart, veskis

kivisoola, veskis

Täidis:

200 g   kodujuustu

100 g   20-protsendilist hapukoort

1  pakk            küüslaugu-ürdi dipikastme segu

värsket peterselli

Määri puhastatud paprikat kergelt toiduõliga, maitseta ja grilli keskmisel kuumusel, kuni see on pruunistunud. Sega omavahel täidise komponendid ja lase neil 5-10 minutit maitsestuda. Täida paprikad kodujuustuga, raputa peale värsket peterselli ning serveeri koheselt.

Märksõnad

Tagasi üles