Santa Maria kokk Ilmar Räni õpetab, kuidas valmistada grillil täidetud paprikat.
Grillitud paprika kodujuustutäidisega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4 tk paprikat, poolitatuna
1 sl toiduõli
Tellicherry pipart, veskis
kivisoola, veskis
Täidis:
200 g kodujuustu
100 g 20-protsendilist hapukoort
1 pakk küüslaugu-ürdi dipikastme segu
värsket peterselli
Määri puhastatud paprikat kergelt toiduõliga, maitseta ja grilli keskmisel kuumusel, kuni see on pruunistunud. Sega omavahel täidise komponendid ja lase neil 5-10 minutit maitsestuda. Täida paprikad kodujuustuga, raputa peale värsket peterselli ning serveeri koheselt.