Kui lihast ja salatist jääb väheks, tee grillil ka kartulikomme Santa Maria koka Ilmar Räni õpetuse järgi. Antud kogusest jätkub toitu neljale sööjale.
Värske kartulikomm grilliroogade kõrvale
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1 kg värskeid kartuleid
fooliumit
Kreem:
200 g toorjuustu
3-4 splmajoneesi või hapukoort
maitseainesegu metsaseente ja ürtidega, veskis
kivisoola, veskis
värsket peterselli
Pese kartulid ja tõsta 4-5 kaupa fooliumile, keera rulli ning sule fooliumi otsad. Grilli kaudsel kuumusel aeg-ajalt keerates u 20-30 minutit. Täidise valmistamiseks sega toorjuust hapukoore või majoneesiga ning maitsesta. Kreem peaks olema üle keskmise soolasusega. Serveerimiseks lõika kartulikomm keskelt pooleks, täida täidisega ning kaunista värske peterselliga.