Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Värske kartulikomm grilliroogade kõrvale

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Kartulikomm lõhe kõrval.
Kartulikomm lõhe kõrval. Foto: Lauri Laan

Kui lihast ja salatist jääb väheks, tee grillil ka kartulikomme Santa Maria koka Ilmar Räni õpetuse järgi. Antud kogusest jätkub toitu neljale sööjale.

1 kg     värskeid kartuleid

fooliumit

Kreem:

200 g   toorjuustu

3-4 splmajoneesi või hapukoort

maitseainesegu metsaseente ja ürtidega, veskis

kivisoola, veskis

värsket peterselli

Pese kartulid ja tõsta 4-5 kaupa fooliumile, keera rulli ning sule fooliumi otsad. Grilli kaudsel kuumusel aeg-ajalt keerates u 20-30 minutit. Täidise valmistamiseks sega toorjuust hapukoore või majoneesiga ning maitsesta. Kreem peaks olema üle keskmise soolasusega. Serveerimiseks lõika kartulikomm keskelt pooleks, täida täidisega ning kaunista värske peterselliga.

Märksõnad

Tagasi üles