/nginx/o/2013/05/07/1735552t1hbab6.jpg)
Kui lihast ja salatist jääb väheks, tee grillil ka kartulikomme Santa Maria koka Ilmar Räni õpetuse järgi. Antud kogusest jätkub toitu neljale sööjale.
Kui lihast ja salatist jääb väheks, tee grillil ka kartulikomme Santa Maria koka Ilmar Räni õpetuse järgi. Antud kogusest jätkub toitu neljale sööjale.
1 kg värskeid kartuleid
fooliumit
Kreem:
200 g toorjuustu
3-4 splmajoneesi või hapukoort
maitseainesegu metsaseente ja ürtidega, veskis
kivisoola, veskis
värsket peterselli
Pese kartulid ja tõsta 4-5 kaupa fooliumile, keera rulli ning sule fooliumi otsad. Grilli kaudsel kuumusel aeg-ajalt keerates u 20-30 minutit. Täidise valmistamiseks sega toorjuust hapukoore või majoneesiga ning maitsesta. Kreem peaks olema üle keskmise soolasusega. Serveerimiseks lõika kartulikomm keskelt pooleks, täida täidisega ning kaunista värske peterselliga.