Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2013/05/07/1735552t1hbab6.jpg)
Kui lihast ja salatist jääb väheks, tee grillil ka kartulikomme Santa Maria koka Ilmar Räni õpetuse järgi. Antud kogusest jätkub toitu neljale sööjale.
1 kg värskeid kartuleid
fooliumit
Kreem:
200 g toorjuustu
3-4 splmajoneesi või hapukoort
maitseainesegu metsaseente ja ürtidega, veskis
kivisoola, veskis
värsket peterselli
Pese kartulid ja tõsta 4-5 kaupa fooliumile, keera rulli ning sule fooliumi otsad. Grilli kaudsel kuumusel aeg-ajalt keerates u 20-30 minutit. Täidise valmistamiseks sega toorjuust hapukoore või majoneesiga ning maitsesta. Kreem peaks olema üle keskmise soolasusega. Serveerimiseks lõika kartulikomm keskelt pooleks, täida täidisega ning kaunista värske peterselliga.