Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Suitsused kanakintsud tšilliglasuuriga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Täidetud paprika kanakintsuga.
Täidetud paprika kanakintsuga. Foto: Lauri Laan

Kokk Ilmar Räni õpetab, kuidas grillida kanakintsu neljale grillihuvilisele.

6-8 tk  kana kintsufileed

1/2 pk  universaalset kuivmarinaadisegu

¼ pdl   tšilliga glasuurkastet

Maitsesta kanakintsud kuivmarinaadiseguga ning lase veidi maitsestuda. Grilli otseses kuumuses 3-4 minutit mõlemalt küljelt ning jälgi, et kana ei kõrbeks. Mõned minutid enne valmimist pintselda kanakintsud üle tšilliglasuurkastmega.

Märksõnad

Tagasi üles