Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kihiline suvesalat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Kihiline suvesalat.
Kihiline suvesalat. Foto: Farmi

Toidublogija Kätrin Maidla demonstreeris kohvikus Kompott, mida huvitavat saab teha Türgi jogurtiga. See ülikiiresti valmiv salat sobib nii suvisele sünnipäevalauale kui kiireks lõunaks. Kaste on mõnusalt kreemine, kuid suviselt kerge, magusa maisi ja lumekrabi juurde sobivalt hapukas.

3 pikka kurki

100 grammi konserv maisi

200 grammi lumekrabi makrat

1 tops Türgi jogurtit

1 spl majoneesi

soola, pipart

Haki kurk peeneks, laota serveerimisalusele. Vala peale nõrutatud mais ja pudista peale lumekrabi. Sega kokku kaste Türgi jogurtist, majoneesist ja soolast-piprast ning kalla salatile.

Tagasi üles