Toidublogija Kätrin Maidla demonstreeris kohvikus Kompott, mida huvitavat saab teha Türgi jogurtiga. See ülikiiresti valmiv salat sobib nii suvisele sünnipäevalauale kui kiireks lõunaks. Kaste on mõnusalt kreemine, kuid suviselt kerge, magusa maisi ja lumekrabi juurde sobivalt hapukas.
Kihiline suvesalat
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3 pikka kurki
100 grammi konserv maisi
200 grammi lumekrabi makrat
1 tops Türgi jogurtit
1 spl majoneesi
soola, pipart
Haki kurk peeneks, laota serveerimisalusele. Vala peale nõrutatud mais ja pudista peale lumekrabi. Sega kokku kaste Türgi jogurtist, majoneesist ja soolast-piprast ning kalla salatile.