Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Röstsai mozzarella ja tomatiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Röstsai mozzarella ja tomatiga.
Röstsai mozzarella ja tomatiga. Foto: Maxima

Mozzarella on lahja ja õrn, enamasti kerakujuline juust, mis on pärit Napolist. Mozzarella sobib oliiviõlikastmega, värske kurgi ja tomati salati ning makaronidega. Suurepäraselt sobivad mozzarella’ga ka basiilik ja röstitud punane paprika, soovitab Maxima juustuklubi.

1 muna

1 suur tomat

150 g mozzarella’t

8-10 pika saia (või muu lemmiksaia) viilu

näpuotsatäis rohelist sibulat

oliiviõli

soola, musta pipart

Määri oliiviõli leivale. Vispelda munad ja maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa hakitud roheline sibul, mozzarella-kuubikud ja tomatid, sega uuesti. Pane segu saiaviiludele ja küpseta eelkuumutatud ahjus 180ºC juures, kuni juust on sulanud ja muutub kuldpruunikaks.

Tagasi üles