Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Itaalia makaroni- ja juustuküpsetis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Itaalia makaroni- ja juustuküpsetis.
Itaalia makaroni- ja juustuküpsetis. Foto: Maxima

See Maxima juustuklubi retsept pole mõeldud neile, kes pingalt kaalu jälgivad.

500 g lemmikpastat

50 g hakitud sibulat

50 g hakitud küüslauku

5 g sinepipulbrit

näpuotsatäis jahvatatud musta pipart

100 g purustatud konservtomateid

100 g Cheddari juustu

50 g riivitud Parmesani juustu

70 g rasvata jogurtit

2 spl oliiviõli

Keeda pasta, prae hakitud sibulad ja küüslauk õlis koos pipraga, lisa riivitud Cheddar ja keeda, kuni see lahustub. Võta tulelt ära, lisa jogurt ja sinepipulber. Sega kaste pasta ja hakitud konservtomatitega, maitsesta soolaga, kalla küpsetuspannile ja puista üle Parmesani juustuga. Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 °C juures 15-20 minutit. (Kui tahad vähem kaloreid, siis vali madalama rasvasusega juust).

Tagasi üles