See Maxima juustuklubi retsept pole mõeldud neile, kes pingalt kaalu jälgivad.
Itaalia makaroni- ja juustuküpsetis
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
500 g lemmikpastat
50 g hakitud sibulat
50 g hakitud küüslauku
5 g sinepipulbrit
näpuotsatäis jahvatatud musta pipart
100 g purustatud konservtomateid
100 g Cheddari juustu
50 g riivitud Parmesani juustu
70 g rasvata jogurtit
2 spl oliiviõli
Keeda pasta, prae hakitud sibulad ja küüslauk õlis koos pipraga, lisa riivitud Cheddar ja keeda, kuni see lahustub. Võta tulelt ära, lisa jogurt ja sinepipulber. Sega kaste pasta ja hakitud konservtomatitega, maitsesta soolaga, kalla küpsetuspannile ja puista üle Parmesani juustuga. Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 °C juures 15-20 minutit. (Kui tahad vähem kaloreid, siis vali madalama rasvasusega juust).