Üheks suviseks peopõhjuseks on toiduvalmistamine lahtise taeva all. Grillimine annab võimaluse nautida veel meeldivamaid aroome ja külluslikumaid maitseid kui kokkamine köögis. Paljud teist on harjunud grillima liha või kala, kuid Maxima juustuklubi lubab, et nüüdsest mõtlete üha sagedamini grilljuustule.
Grillitud brõnsa tomatitega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
200 g pühvlipiimabrõnsat
selget oliiviõli
2 küüslauguküünt
1 spl kuivatatud paprikakuubikuid
peotäis hakitud punet
4 küpset ploomtomatit
2 spl tomatipüreed
½ punast sibulat
Soojenda grill hõõguvate sütega. Peenesta sibul ja küüslauguküüned, tükelda tomatid ning sega kõik korralikult läbi. Voldi fooliumileht mitmekordselt nii, et moodustuks korv, millesse mahub juust. Fooliumit peab olema piisavalt ka korvi otste sulgemiseks. Aseta juust korvi ning kata köögiviljaseguga. Peale puista paksu kihina punet ja kalla oliiviõli. Aseta korv restile ja küpseta umbes 15 minutit, kuni juust on pehme. Serveeri salati, värske või röstitud leiva või juustukreekeritega.