Rotermanni parklas alustab taas taevarestoran ehk üritus nimega Dinner in the Sky, kus gurmaanid viiekümne meetri kõrgusele sööki ja jooki nautima tõstetakse. Eesti kokandustippude kõrval vaimustab taevas einestajaid tänavu Soome tippkokk Sasu Laukkonen, põhjanaabrite orgaanilise toidu eestkõneleja ning sealseks parimaks restoraniks valitud Chef&Sommelier peakokk.
Rotermanni parklas alustab taas tõsteid taevarestoran ehk üritus nimega Dinner in the Sky, kus gurmaanid viiekümne meetri kõrgusele sööki ja jooki nautima tõstetakse. Eesti kokandustippude kõrval vaimustab taevas einestajaid tänavu Soome tippkokk Sasu Laukkonen, põhjanaabrite orgaanilise toidu eestkõneleja ning sealseks parimaks restoraniks valitud Chef&Sommelier peakokk.
Rotermanni parklas alustab taas tõsteid taevarestoran ehk üritus nimega Dinner in the Sky, kus gurmaanid viiekümne meetri kõrgusele sööki ja jooki nautima tõstetakse. Eesti kokandustippude kõrval vaimustab taevas einestajaid tänavu Soome tippkokk Sasu Laukkonen, põhjanaabrite orgaanilise toidu eestkõneleja ning sealseks parimaks restoraniks valitud Chef&Sommelier peakokk.