![Kuusevõrsed kõlbavad süüa, kui nende okkad on veel n-ö kinni.](http://f11.pmo.ee/fEPMmhtsbpFSTM66sCQQdCXC1YA=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2013/05/23/1776868t1hc603.jpg)
Rannamõisa kokk Ants Uustalu soovitab kevadel salati tegemisel kasutada kuusevõrseid ja rabarberit.
Rannamõisa kokk Ants Uustalu soovitab kevadel salati tegemisel kasutada kuusevõrseid ja rabarberit.
2 kg rabarberit
5 spl õunaäädikat
1 klaas suhkrut
1 suurema sidruni koor
1 tk viilutatud ja marineeritud punast sibulat
1 klaas kuusevõrseid
300 g lehtsalatit
½ tl jahvatatud nelki
3 spl oliiviõli
Koori rabarberid ja tükelda kuubikuteks. Pane suhkru, kaneeli ja õunaäädikaga tõmbama ca üheks tunniks.
Viiluta punane sibul nii õhukesteks ratasteks kui suudate ja tehke ka marinaad (vesi, äädikas, suhkur, sool). Pese salat ja kuivata. Pane kõik kokku, piserda peale oliiviõli ja lisa suhkrut, kui tundub hapu. Natukene lisa soola ja pipart ja ongi valmis.