Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kõmulist kalja hakatakse müüma vaatidest

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Erala
Copy
A. Le Coqi kääritatud kalja hakatakse müüma lahtiselt.
A. Le Coqi kääritatud kalja hakatakse müüma lahtiselt. Foto: A. Le Coq
A. Le Coqi kääritatud kalja, mis tekitas väikese alkoholisisalduse tõttu meedias palju kära, hakatakse suvehooajal müüma vaatidest.

Esimesed lahtise kalja müügipunktid on sellest nädalast avatud Tartu kohvikutes Pierre ja Ristiisa. Tallinna Stroomi ja Pirita randa ning Pärnu randa jõuab lahtine kali juuni esimeses pooles. Lisaks hakkab mööda Eestit sõitma ja kalja pakkuma suur kollane kaljavaat.

«Kes meist ei oleks lapsena nautinud värskendavat, jahedat ja vahutavat kalja ning selle järele siiani aeg-ajalt puudust tundnud,» rääkis A. Le Coqi juht Tarmo Noop.

Siiski ei paigalda A. Le Coq tänavatele nostalgilisi suuri kollaseid kaljavaate, kuna tänased nõuded joogi kvaliteedile on teistsugused.

«Meie kaljalett on küll kollane, kuid natuke väiksem ja oluliselt kõrgemat kvaliteeti pakkuv,» sõnas Noop.

Märksõnad

Tagasi üles