Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Külm keefiri-peedisupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Külm keefiri-peedisupp.
Külm keefiri-peedisupp. Foto: Tere

Palaval suveilmal on hea süüa prae asemel suppi. Eriti värskendav on külm supp.

Koostis:

1 l keefirit
300 g keedetud peeti

pool pikka kurki

1 sl riivitud mädarõigast

soola ja musta pipart

1 sl suhkrut

Peale:

2 keedetud muna

hakitud tilli

Riivi peet. Koori ja haki kurk. Lisa hapupiim ja mädarõigas. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Serveerimisel raputa peale hakitud muna ja tilli.

Tagasi üles