Selle külma supi valmistamiseks kulub vaid kümme minutit ja söönuks saab sest neli inimest. Head isu!
Külm tummine keefirisupp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1 liiter keefirit
3 keedetud muna
8 redist
6 kirsstomatit (või 3 keskmise suurusega tomatit)
200 g suitsutatud kalkunifileed (võib asendada mistahes vorsti või lihaga)
1 pikk kurk (või 2 väikest)
1 küüslauguküüs, pressitult
3 sl hakitud tilli
2 sl hakitud melissi
2 sl hakitud murulauku
soola
suhkrut
Tükelda redised ja tomatid veeranditeks, kurk, liha ja muna ribadeks (jäta 1 muna hiljem sektoritena kaunistamiseks). Pane kõik komponendid peale keefiri kaussi, maitsesta soola ja suhkruga ning sega. Vala keefir peale, sega ja lase külmkapis veidi maitsestuda. Võta välja ja maitse, kas on vaja veel soola, tilli või muud oma maitse järgi lisada.