Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kerge vahepala suitsukalaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Suitsukala.
Suitsukala. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kui sul pole ideid, mida suvisel koosviibimisel lauale panna, siis viska pilk peale! Ehk on just suitsukala see, mis külaliste meele rõõmsaks teeb.

·         250 g suitsukalafileed (võib asendada ka suitsukanaga)

·         150 g 5-protsendilist kodujuustu hapukoorega

·         100 g kirsstomatit

·         100 g värsket või marineeritud kurki

·         100 g õuna

·         1 spl tilli 

Kaste

·         1,5 dl 2,5-protsendilist keefirit

·         soola

·         pipart

·         suhkur (vajadusel)

Tükelda suitsukala ja pane see kaussi. Lisa juurde tükeldatud tomatid, kurk, õunad ja till. Pane juurde hapukoorega kodujuust. Kastme jaoks sega kokku keefir, sool ja pipar. Kalla kaste segu hulka ja sega.

Märksõnad

Tagasi üles