Rannarootsi maitsemeelelahutaja ja Arigato peakokk Erlis Schönberg teab, mis lisandina grill-liha kõrvale hästi sobib.
Hapuoblika-Caesari keefir
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
- 1 muna
- 2 supilusikat oliivõli
- 80 g keefiri
- 3 pikemat hapuoblika lehte
- 1 küüslagu küüs
- 50 g Parmesani
- 4 kilu fileed
Mikserda esmalt eraldi kausis muna ja oliivõli kreemjaks. Seejärel purusta saumikseriga teises kausis ülejäänud koostisosad ühtlaseks. Lõpuks ühenda kokku segades mõlemad segud ja Caesari keefir ongi valmis.