Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Hapuoblika-Caesari keefir

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Hapuoblika Caesari keefir.
Hapuoblika Caesari keefir. Foto: Erlis Schönberg

Rannarootsi maitsemeelelahutaja ja Arigato peakokk Erlis Schönberg teab, mis lisandina grill-liha kõrvale hästi sobib.

  • 1 muna
  • 2 supilusikat oliivõli
  • 80 g keefiri
  • 3 pikemat hapuoblika lehte
  • 1 küüslagu küüs
  • 50 g Parmesani
  • 4 kilu fileed

Mikserda esmalt eraldi kausis muna ja oliivõli kreemjaks. Seejärel purusta saumikseriga teises kausis ülejäänud koostisosad ühtlaseks. Lõpuks ühenda kokku segades mõlemad segud ja Caesari keefir ongi valmis.

Märksõnad

Tagasi üles