Rannarootsi maitsemeelelahutaja ja Arigato peakokk Erlis Schönberg teab, mis grill-liha kõrvale hästi sobib.
Tomati-Mojito kaste
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
- 50 g jämedalt hakitud punast sibulat
- 15 g koriandrit
- 2 küüslaugu küünt
- 1 tl soola
- 2 spl laimimahla
- 10 g värsket münti
- 1 spl extra-virgin oliiviõli
- 3 keskmist tomatit, suuremateks kuubikuteks hakitud
Pange kõik koostisosad kannmikserisse, välja arvatud tomatid. Segage ühtlaseks massiks. Seejärel lisage tomatikuubikud ja segage veel veidi, aga mitte liiga palju. Tomat ei tohiks väga püreeks minna. Konsistents peaks jääma veidikene tummisem ja tükiline.
Jäta tomati-Mojito segu külmikusse veidikeseks kaane alla maitsestuma. Selleks ajak kui oled grilli valmis sättinud, korralikult eelsoojendanud ja vorstid grillinud, on kaste parajaks tõmmanud.