Kadarbiku talust hakkab juba kapsast saama

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadarbiku kapsapõld.
Kadarbiku kapsapõld. Foto: Liis Treimann

Kadarbiku talu peremees Ants Pak loodab tänavu paremat köögivilja-aastat kui mullu, sest suuri öökülmasid pole kevadel olnud ja vihma on ka parajalt sadanud, kohe-kohe algab tema põldudel kapsakoristus.


Paki perefirma pani tänavu maha porgandit 140, suhkrupeeti 130 ja kapsast 120 hektaril, ülejäänud viljade kasvupinnad on väiksemad. Kapsas on juba valmis ja seda saab kohe koristama hakata. Tööjõuga tänavu igal juhul muret ei ole, sest pakkumist on küllaga.

Majanduslanguse negatiivse ilminguna on tänavu vähenenud Kadarbiku talu ühe tuntuima toote smuutide tarbimine, kuid köögiviljad ja hapu kapsas lähevad endiselt hästi.

Homme-ülehomme jõuab poodidesse uus naturaalne energiajook Element, mis on Paki sõnul täielik energiapomm. «Nii kui pudeli ära jood, nii kohe joosta tahaks,» reklaamis ta oma uut jooki.

Importkauba pealetungi kohta ütles Pak, et «las toovad, me ei pane seda tähelegi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles