Laupäeval toimuvad Türil grillimise meistrivõistlused

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulised ribid
Tulised ribid Foto: Toidutare.ee

Eeloleval laupäeval, 13. juunil algusega kell 11.00 toimuvad Türi rannas ja lauluväljakul Eesti meistrivõistlused grillimises.


Võistlustule süütab ligi 100 võistkonda ja roogasid valmistab rohkem kui 1000 inimest, teatas Grillfesti korraldaja.

Vastavalt Eesti Grilliliidu võistlusreeglitele võisteldakse kahes voorus - Rakvere Lihakombinaadi maitsestamata searibi grillimises ja fantaasiaroa valmistamises.

Auhinnad pälvib kummaski kategoorias kolm edukamat võistkonda. Esitluse eripreemia antakse fantaasiavoorus parima esitluse teinud võistkonnale. Võistlustööde hindamine toimub vastavalt rahvusvaheliselt tunnustatud meetoditele.

Eraldi võistlusalal peetakse nn noortevõistlust, mis toimub juba kolmandat korda ja kannab nime koolidevahelised meistrivõistlused grillimises - Grillium.

Barbecue-ahjudega küpsetajad osalevad rahva-barbecue võistlusel.

Toiduvalmistamise suurvõistluste korraldajad on Eesti Grilliliit, MTÜ Toidukultuuri Eest, Türi Vallavalitsus, Rakvere Lihakombinaat, Meira ja Selver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles